Voel je slank

Herken je dit?

Ineens is je lijf niet meer jóuw lijf zoals je dat ooit hebt gekend. Je lichaam is veranderd. Je taille is verdwenen. Je kleding zit niet meer lekker. Je stoort je aan je buik. Waar is je eigen lijf gebleven? Voel je je nog wel aantrekkelijk? En waar komen die putjes ineens vandaan? Kun je daar iets aan doen?

Vol goede moed begin je je eetpatroon te veranderen. Door niet meer te snoepen en over te stappen op alleen gezond eten. Er is alleen een probleem! Zo’n streng regime kun je niet blijven volhouden. Het gevolg: de kilo’s gaan er niet af en je raakt teleurgesteld in jezelf.

Hoe fijn zou het zijn als jouw kleding gewoon weer comfortabel zit en je niet opnieuw een grotere maat hoeft aan te schaffen? Hoe lekker zou het zijn als je weer vol zelfvertrouwen zit en van het leven kunt genieten? Hoe zou jij je voelen zijn als mensen tegen je zeggen: “Wat zie jij er goed uit!”? Hoe heerlijk zou het zijn als je weer fit en vol energie allerlei dingen kunt ondernemen en als je jezelf weer hebt gevonden?

En jawel, dit is mogelijk! Ook voor jou! Het goede nieuws is namelijk dat het mogelijk is om jouw doel te behalen. En daarvoor hoef je niet naar een sportschool. Je kunt bij lekker aan de slag met je lijf in een omgeving die jou persoonlijk verwelkomt op kleinschalige basis. Samen gaan we aan de slag met als doel dat jij je weer slank kunt voelen. En vergeet niet: slank zijn en jezelf slank voelen zijn 2 verschillende dingen.


Wat is: "Voel je slank"?
"Voel je slank" is een 10-weekse cursus die in groepsverband gevolgd wordt. De cursus begint met een introductie avond die niet meegeteld wordt in de 10 weken. Waar is deze cursus uit opgebouwd?

Intake.
3 X een BODY-analyse (wegen, BMI, vetmeting) voorafgaand de cursus, halverwege en aan het eind.
10 X 1 uur wandelen.
7 X wegen (wanneer er geen BODY-analyse is)
Voedingsadvies.
Cursusmap.
10 X informatie over voeding.
En een leuk cadeautje.

De cursus gaat door bij een minimale interesse van 4 personen.

Datum cursus

: Introductie / intake / kennis maken / body-analyse
: Body-analyse + wandelen
: wegen + wandelen
: wegen + wandelen
: wegen + wandelen
: Body-analyse + wandelen
: wegen + wandelen
: wegen + wandelen
: wegen + wandelen
: wegen + wandelen
: Body-analyse + wandelen

Kosten: € 130,00

Nieuwe data voor voorjaar 2020 volgt!!
Heb je al wel interesse om mee te willen doen? Vul dan alvast onderstaand formulier in en je wordt als eerste op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen.

Voel je slank voorjaar 2020.