Voeding

Ik ben als coach ook opgeleid in voedingsadviezen, om gezonde mensen met gewichtsproblemen te begeleiden. Voedings- en beweegadviezen spelen hierin een grote rol!

Geen crashdieet, maar gezond en gevarieerd eten volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum in combinatie met bewegen voor een blijvend resultaat. Stap voor stap werken aan een nieuwe leefstijl die bij je past en waarmee je een gezond gewicht bereikt en behoudt! Wilt je graag iets aan je gewicht doen? Afvallen of juist aankomen? Wil je meer informatie over wat de juiste voeding is voor jou als je bijvoorbeeld veel sport? Of wil je "gewoon" graag weten of je goed bezig bent.

Voor alle vragen over voeding kun je een afspraak inplannen. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen of ik de juiste persoon ben voor jou om je hiermee te helpen. Aan de hand hiervan zal er een intake gesprek gepland worden, waarbij ook een aantal metingen verricht zullen worden.

Wat kun je van mij verwachten?

  • Meting van o.a. taille, heupen, bovenbenen en armen, gewicht en lichaamsvetpercentage
  • Je gangbare voedings- en leefwijze bespreken
  • Je leert om gezonde keuzes te maken
  • Voedings- en beweegadviezen die jou zullen helpen om een gezondere leefwijze en een gezonder lichaamsgewicht te bereiken

Wat mag ik van jou verwachten?

  • 4 tot 7 dagen een voedingsdagboek bijhouden om inzicht te krijgen in jouw voedingswijze
  • Jouw eigen inzet en motivatie is van groot belang!
  • Het aangeven van jouw doelen

Wil je graag weten wat jouw BMI is? Reken die dan alvast hier voor jezelf uit. Een BMI is echter alleen een leidraad want ieder mens is anders!

Kennismakingsgesprek

Er wordt altijd eerst een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaan we samen kijken of er een klik is tussen ons om de consulten voort te zetten. Is dit het geval? En wil je graag starten met een traject op maat gemaakt? Dan ga ik je uitleggen hoe de consulten verder worden opgesteld, wat de kosten zijn en wordt de volgende afspraak gemaakt. Bij de eerstvolgende afspraak die we hebben, krijg je een welkomspakket van mij.

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.