Massage cadeaubon

Een ontspanningsmassage is HET perfecte cadeau voor jezelf. Het is een moment om helemaal tot rust te komen en spanningen van je af te laten glijden.
Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak! Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel.

Ben je de laatste tijd prikkelbaar, moe, lusteloos, heb je veel stress of misschien wel een burn-out? Dan is het goed mogelijk dat je dat op fysiek gebied ook gaat merkten of misschien al wel merkt. Je krijgt last van slapeloosheid, spierpijn, stijve en pijnlijke spieren, hoofdpijn, rugpijn, nek- of schouderklachten of allerlei andere vervelende eigenaardigheden.

Gelukkig kun je met een ontspanningsmassage even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en word je lichaam en geest weer helemaal in balans gebracht. De redenen voor een ontspanningsmassage zijn erg uiteenlopend en die kunnen verschillen van persoon. De meeste die regelmatig een massage laten uitvoeren zoeken ontspanning en willen in de eerste plaats hun stress verminderen. Stress kan klein of groot aanwezig zijn. En stress kan de oorzaak zijn van de meest uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals:

• Pijn en chronische pijn
• Stijve en pijnlijke spieren
• Alle soorten rugpijn
• Nek- en schouderklachten
• Hoofdpijn en migraine

Een ontspanningsmassage kan dan verlichting brengen en de pijn doen verzachten en in sommige gevallen zelfs (tijdelijk) laten verdwijnen.

Cadeaubon

De cadeaubonnen zijn in verschillende prijzen aan te schaffen.