Kennismakingsactie: massage € 35,00
Reserveer jij voor de eerste keer een massage bij mij?
Dan betaal je € 35,00 voor een massage naar keuze, maximaal 1 uur.

Alle massages naar keuze €35,00 per massage voor maximaal 1 uur.
Zit er een massage bij waar je graag meer van wil weten of deze wil ervaren, dan is nu je kans!

Massages

Een massage is een behandeling van het lichaam door systematisch over de huid te wrijven, te strijken en of de huid te kneden. Met behulp van massage-olie worden deze handmatig uitgevoerd. Hierin kan variatie aangebracht worden al naar gelang de wensen of eventuele allergieën. Er kunnen ook etherische oliën toegevoegd worden om het resultaat positief te versterken.

Waarom een massage?
Een massage dient vooral om stijfheid of krampen van de spieren te verlichten of weg te nemen, de spieren te helpen ontspannen en de bloedsomloop te verbeteren.

Wat doet een massage?
Massage maakt ons bewust van hoe en waar stress zich in ons lichaam openbaart in de vorm van spanning. Teveel stress kan leiden tot een permanente spanning in de spieren. Deze spanning of gespannenheid belemmert de doorstroming van energie en doorbloeding, kan dit leiden tot vermoeidheid, een zwaar gevoel in het lichaam of hoofd, bewegingsbeperkingen, een verminderde soepelheid van spieren en een grote kans op overbelasting en blessures.
Verder kan dit leiden tot een concentratie van gifstoffen in het lichaam. Massage kan helpen deze spanning te verminderen en het lichaam de kans te geven zich met de eigen energie te genezen.

Voor alle massages geldt dat er eerst een (kleine) intakegesprek zal plaatsvinden om te kijken welke massage het beste past bij jou. Aan de hand van dit gesprek zal ik advies uitbrengen. Hiervoor vaag ik je onderstaand formulier te downloaden, in te vullen en mee te nemen naar de afspraak.

Intakeformulier-Massagetherapie.pdf

Massage bij kanker

Handmassage / handreflexmassage