Zumba Gold®

Zumba Gold® is een fitness programma dat speciaal ontwikkeld is om de beginselen van het internationale dans en fitness programma Zumba® onder de knie te krijgen. Zumba Gold® is speciaal voor jou als je nog nooit hebt gesport, als je beperkt bent in je bewegingen door lichamelijke klachten, overgewicht, of voor de actieve oudere mens. Het is ontwikkeld om de basis bewegingen van Zumba® te leren, zorgt dat dit explosieve programma makkelijk te volgen is en dat iedereen het kan doen ongeacht je leeftijd.

Bij Zumba Gold® ligt het tempo lager dan bij de "gewone" Zumba® lessen en wordt er bijvoorbeeld niet gesprongen, waardoor er veel minder belasting is op knieën en enkels.

Zumba Gold® is werken aan een goede balans, kracht verbetering, flexibiliteit en vooral werken vanuit je hart. En zeker niet onbelangrijk: te volgen in jouw eigen tempo.

Je kunt genieten van ritmes zodals: Merengue, Salsa, Cumbia, buikdansen, Rumba, Tango, Cha Cha samen met anders leuke en spannende ritmes en dansen.

Wil jij ook ervaren wat het is om op swingende muziek een hele workout te doen? Maar heb je nog nooit een les kunnen volgen om wat voor reden dan ook? Klik dan eerst op de button "ik wil een proefles" voor een proefles. Deze is gratis en vrijblijvend. Ben je al bekend met deze swingende workout? Reserveer dan je eigen spot! Zodat je verzekerd bent van je eigen plekje in de les.